Πέραμα: Μια γιορτινή πόλη

Με πολλές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, μελωδίες, χαμόγελα και ευχές ο Δήμος Περάματος υποδέχεται φέτος τις γιορτές και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος στο πιο «μαγικό σκηνικό του χρόνου».

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 18:30, θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης στέλνοντας μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης.

Η πόλη μας θα γιορτάσει και φέτος Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ένα τρόπο ξεχωριστό. Με θετική διάθεση και αισιοδοξία. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικες συναυλίες, και χορευτικά δρώμενα στους δρόμους και τις πλατείες.

Το τρενάκι του Αϊ Βασίλη υπόσχεται μαγευτικές διαδρομές, τα ξωτικά των Χριστουγέννων πολλές σκανταλιές και ο γιορτινός Καραγκιόζης πολύ γέλιο.

Να βρεθούμε όλοι μαζί, να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος.

Καλές γιορτές!

Posted in Uncategorized.